keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Kesää odotellessa

No se olis taas kausi taputeltu.
Helmikuu meni pääasiassa pakkasia pidellessä, jokunen jahtipäivä ja muutama koekin kuitenkin saatiin käytyä.
Meitä kelit ei kyllä tänävuonna suosineet, pakkasten lisäksi riesana oli 50-70cm lunta jossa ei kunnollista kantavaa kerrosta. Muuten kyllä koira jollakin lailla pääsee mutta ojien ylitykset todella hankalia.
10.2. pidettiin Iissä siirretty koe johon osallistui vain Joiku. Hyvinhän se Joikulla meni, tuloksena VOI1 82,45. Hyvät pohjat Mikkelin SM-kisoja ajatellen.
Näistä Sannin vuosikkaista kävi pari kokeilemassa AVO-luokassakin.
Kaapo ei ekassa startissa löytänyt jäniksestä jälkeäkään. Toisessa löysi mutta ajo jäi niin lyhyeksi ettei tuloksille yltänyt.
Kössi myös AVO-luokassa kävi kerran "viivalla" ja ajeli hienosti AVO2:sen. Vain n.10min jäi vajaaksi ykkösestä.
No hyvän päälle vähän huonoakin. Ei menny Jänis-rähinät yhtähyvin kuin viimevuonna. Viimevuoden voittaja Jali ei löytänyt kuin yhden jäniksen ja jäi ilman tulosta. Jane taas ajeli täyden 120min erän ensimmäistä mutta ei lähtenyt jostain syystä toista hakemaan ja se suljettiin.
Melissalla on ollut rikkonainen kausi(pikku haaveri ja siitä johtuen leikkaus ja pitkä saikku, juoksu sitten siihen päälle), siitä huolimatta se on ajellut kohtuu hyvin. Useamman kerran ykkösen arvoisesti. Oltais senkin kanssa menty kokeisiin mutta viimeisen kahdenviikon aikana ei pakkanen ole antanut periksi eikä uutta luntakaan ole tullut. Pakko siis siirtää startti ensi kauteen.
Koe-asioihin liittyen Iin metsästysyhdistyksen vuosikokous pidettiin helmikuussa. Siellä Sanni valittiin vuoden 2017 metsästyskoiraksi ja oli samalla myös vuoden ajavakoira.
Joikulla on jo selviä merkkejä siitä että juoksu on alkamassa. Eiköhän tässä maaliskuussa sekin pääse ensitreffeille johonkinpäin suomea ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti